Over Inge Saraswati, magnetiseur en coach in Aalsmeer

Inge Saraswati als healer en bevlogen life coach


Inge Saraswati werkt al jarenlang met mensen die haar bezoeken voor behandelingen voor zowel geestelijke als lichamelijke klachten ook begeleidt zij mensen die zich verder willen ontwikkelen in persoonlijke groei en ontplooiing van hun spirituele vermogen. Zowel voor de behandelingen als de begeleiding bij persoonlijke groei geldt: dat het heel belangrijk is dat je bewust wordt waar het probleem zit. Inge spiegelt je en legt het probleem helder uit op een speelse manier zodat je daarna zegt: "o ja dat is het!".
Inge is in staat om messcherp te zien waarin je je beperkt. Die beperkingen kunnen er o.a. voor zorgen dat er lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan. Zij pakt het probleem deskundig en liefdevol aan en lost het samen met jou op.

Door haar magnetische uitstraling voel je je al gedragen voor de behandeling start. Als magnetiseur bezit Inge Saraswati een groot helend vermogen.
Als spiritueel leraar in yoga en meditatie kan zij je deskundig advies geven in diverse richtingen en gedegen technieken voor de ademhaling.

Inge Saraswati is op jonge leeftijd ontdekt door een groot helderziende/magnetiseur in het dorp waar zij geboren is. Inge Saraswati is ingewijd in de Oosterse traditie door haar Guru Swami Sadananda Saraswati. Zij heeft diverse opleidingen gevolgd o.a. de Yoga docenten opleiding bij de Stichting Yoga en Vedanta en een therapeutische opleiding in de Ayurveda. De Avatar Master opleiding, Avatar Professional Course en Avatar Empowerment workshop.
Maar de gave waarmee zij geboren is daar kan je geen diploma's voor halen. Dat is er! Het werk als Magnetiseur en Spiritueel leraar doet zij inmiddels ruim 25 jaar en haar centrum bevat vele mogelijkheden tot ontplooiing van jou.

Om Inge Saraswati te citeren: "Je bent veel meer dan je denkt te zijn".