Reacties van cliënten

Reacties van mensen die door Inge behandeld zijn


"Na 6 weken bedrust vanwege rugpijn met uitstraling naar mijn rechterbeen, kwam ik via een vriendin bij jou terecht. Dat wil zeggen jij kwam naar mij toe, want ik kwam niet verder dan een paar meter lopen. Op het moment dat je bij mij kwam kon ik alleen nog op mijn linkerzij liggen. De afspraak bij de neuroloog stond voor een week later gepland, want ik herstelde niet.
Je ging me behandelen. "De zenuwen kalmeren", legde je uit. Al tijdens de behandeling voelde ik warmte stromen en kon ik me meer ontspannen. Na de behandeling voelde ik me heel kalm en ontspannen. Een paar uur later ontdekte ik, dat ik weer op mijn rug kon liggen zonder pijn! Na de volgende behandeling een week later, liep ik een rondje rond de tafel, wat ik in snel tempo uitbreidde in de weken die volgden. Uit de MRI was inmiddels gebleken dat ik een behoorlijke (dubbele) hernia had. Als niet binnen twee weken herstel optrad, zou ik geopereerd moeten worden. Dat bleek niet nodig te zijn. Voor mij staat vast, dat ik ben gaan herstellen door het magnetiseren. Ongelofelijk wat je hebt gedaan. Niet alleen fysiek voel(de) ik me beter, ook mentaal heb ik effect ervaren: zachtheid en kracht tegelijkertijd. Ik ben nog steeds verwonderd over het enorme effect van je behandelingen en ik ben je heel erg dankbaar voor het feit dat je wilde komen. Ik wens ook anderen de genezende kracht van je handen en je liefdevolle benadering toe!"
Nynke"Dankzij deze unieke lieve vrouw, haar bijzondere gave, haar intense medeleven, en zeer liefdevolle behandelingen, voel ik me, na tijden van angst en paniek weer mens. Lieve Inge, je hebt voor altijd een plaatsje in mijn hart veroverd."
Astrid"Inge heeft al bijna twintig jaar mij en later ook onze kinderen fantastisch geholpen en ondersteund. Vanaf het moment dat Silas in mijn buik zat heeft hij mogen profiteren van Inge's "goddelijke energie" die via haar hele wezen zo prachtig naar buiten stroomt. Hij heeft last van eczeem door allerlei allergieën. Door haar hebben we de eczeem zien verdwijnen en helaas ben ik toen gestopt met de behandeling. Helaas... want de uitslag kwam vorig jaar als een explosie terug door een besmetting met krentenbaard! Nu, weer door haar handen is het stukken beter geworden, haar liefdevolle energie verzacht de jeuk en kalmeert de huid. Mede door haar advies op het gebied van kruiden en vitaminen is het stabiel geworden.
Mijn andere zoon, Vidal, kon vanaf zijn eerste jaar op sociaal gebied geen contact meer maken met zijn omgeving, waarschijnlijk door een val uit zijn kinderstoel. Hij keek steeds weg en Inge had dat meteen door, ze zei tegen hem "kijk me aan lieverd, je mag er helemaal zijn Vidal". Vanaf zijn vierde jaar is zij hem gaan behandelen want hij was moeilijk te verstaan en kon op school geen contact maken met andere kinderen. Door haar liefdevolle toewijding is dit prachtige mannetje nu volop in ontwikkeling & goed te verstaan. Dankjewel Inge!"
Mona Buscemi"Met een flinke burn-out kwam ik begin 2013 al surfend op het internet bij Inge Saraswati terecht. Op de dag dat ik haar door de telefoon sprak voor een afspraak wist ik dat deze vrouw niet voor niets op mijn pad kwam. Ik kwam op haar site voor yoga, maar uiteindelijk zijn we gestart met individuele ademhalings- en healingsessies. Het duurde even voor ik mij kon ontspannen en overgeven aan de behandelingen, terwijl ik de warmte van Inge op en door mijn lijf voelde, maar na een paar sessies gleed er letterlijk een last van mijn schouders.
Het gevoel van overleven dat ik de afgelopen maanden had is veranderd in het gevoel dat het leven mij weer omhelst en toelacht. Mijn innerlijke reis is begonnen en ik hoop dat ik nog een heel eind aan de hand van Inge mee mag!"
Ursela"Mijn ervaring is dat ik herboren uit de behandeling kom, op dat moment ben en voel ik als het licht zelf. Geweldig om dat te mogen ervaren!"
MaaikeDit is voor jou namens mij vanwege je rustgevende uitstraling en oprechte lach: Inge, een vrouw die niet alleen kracht maar ook liefde, begrip en respect uitstraalt, voelt altijd hartverwarmend, vertrouwelijk en geloofwaardig aan bij de medemens.
Groetjes en liefs:
Jeamy Rashina Nanhay Khan